Coronavirus (COVID-19): What you need to know, when travelling
Начална страница Блог Мобилното приложение на busradar.bg

Мобилното приложение на busradar.bg

Намирате се навън и искате спонтанно да разберете кога и къде спира междуградския автобус? Кой е най-лесният и бърз начин да сравните всички разписания на едно място? Защото автобусната спирка трябва да е по възможност наблизо, а билетът да е на достъпна цена, особено ако става дума за далечна отсечка като София - Бургас. Опитайте с мобилното приложение на busradar.bg.

Удобно и винаги актуално, приложението на Busradar ви придружава навсякъде в търсенето на автобусни маршрути. С един клик можете да намерите подходящата за Вас автобусна линия и да резервирате Вашето пътуване на достъпна цена. Можете да изтеглите мобилното приложение по всяко време безплатно от Google Play Store за iOS и Android, така че да започнете вашето търсене веднага.

 

ПРЕДИМСТВАТА НА МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ BUSRADAR.BG

Мобилното приложение на Busradar ви позволява да сравните всички автобусни разписания в движение. Така получавате информация относно автобусните спирки близо до Вас и можете да сравните всички цени, час на заминаване и продължителност на пътуването с един поглед чрез Вашия мобилен телефон или таблет. След като откриете желаната дестинация, можете веднага да започнете резервацията на билет при различните автобусни превозвачи. Приложението е подходящо не само за автобуси, но и предоставя алтернативи като

създаден на 15.3.2018 г.
Версията на уеб браузъра Ви е остаряла!

Моля, актуализирайте уеб браузъра си, за да виждате тази страница без грешки. Актуализирай уеб браузър

×