Намерете изгодни автобусни билети за Нова Година

Имате ли вече планове за Нова Година? Искате ли да я посрещнете в един от големите европейски градове? Благодарение на автобусите за дълги разстояния имате страхотната възможност да откриете изгодни автобусни билети за Нова Година. Следователно със сигурност си заслужава поне двудневен престой в избрания град. За да откриете добра връзка с автобус за Нова Година, например до Виена, е важно да обърнете внимание на часовете на заминаване и пристигане. Чрез нашата онлайн търсачка за автобуси, може да откриете изгодни билети както в страната, така и на дълги разстояния в Европа.

Не само цената на билета!

Какво да гледаме, когато избираме транспортна фирма?

Когато купуват билет, опитните пътници обръщат внимание на определени фактори от наличните оферти. Също така знаят, че фокусирането единствено върху най-ниската възможна цена на билета, може да им струва много повече.

Не искаме да ви убеждаваме да купувате билети. Искаме да ви посъветваме как да ги купите най-разумно!

Как може да подобрите комфорта си при пътуване

Болки в гръбначния стълб? Изтръпнати крака? Или може би най-неприятното от пътуването с автобус е чувството за жажда и глад? Никое от тези неща няма да се случи, ако следвате нашите кратки съвети.

Проучването, което проведохме, показва, че автобусните доставчици започват да обръщат все по-голямо внимание на удобствата в автобуса. Повечето от фирмите предоставят седалки с по-голямо пространство за краката, WiFi или транспорт на колела. В нашата онлайн търсачка ние информираме пътниците за степента на комфорт в автобуса за всяка една от предложените линии. Този път, обаче, бихме искали да Ви предложим различни начини за повишаване нивото на комфорт по време на пътуване.

Busradar: приложението, пълно с изненади

Busradar е повече от сравняваща онлайн търсачка на автобуси и влакове - тя е също така и мобилно приложение за Android и IOS.

Мобилното приложение на Busradar крие своите малки тайни: ексклузивни промоции, атрактивни предложения, ... то ще се превърне във Вашия най-добър спътник, за да организирате префектното пътуване.

Страхотно, но как да го ползваме? Какви са предимствата?

Сега ще Ви предоставим кратко упътване как да използвате и какви са предимствата на мобилното приложение, които ще Ви накарат да пожелаете да си го изтеглите.

Градове с еднакви имена: внимавайте за грешка!

Знаете ли историята за двамата туристи, които смятали, че резервират билет за мечтаната почивка в Сидни, Австралия, а се озововат на летището в Сидни, Канада? Е, замислете се каква е разликата в температурата и ще разберете, че проблемът не е толкова малък!

За да не допуснете същата грешка, бъдете внимателни с резервирането на автобусни билети или може да се окажете на места, напълно различни от тези, които бихте искали да посетите...

Версията на уеб браузъра Ви е остаряла!

Моля, актуализирайте уеб браузъра си, за да виждате тази страница без грешки. Актуализирай уеб браузър

×