Coronavirus (COVID-19): What you need to know, when travelling
Начална страница Блог Busradar: приложението, пълно с изненади

Busradar: приложението, пълно с изненади

<>

Busradar е повече от сравняваща онлайн търсачка на автобуси и влакове - тя е също така и мобилно приложение за Android и IOS.

Мобилното приложение на Busradar крие своите малки тайни: ексклузивни промоции, атрактивни предложения, ... то ще се превърне във Вашия най-добър спътник, за да организирате префектното пътуване.

Страхотно, но как да го ползваме? Какви са предимствата?

Сега ще Ви предоставим кратко упътване как да използвате и какви са предимствата на мобилното приложение, които ще Ви накарат да пожелаете да си го изтеглите.

 

МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ BUSRADAR: КАК РАБОТИ?

За да използвате приложението Busradar за търсене и сравняване на автобусните разписания, първо трябва да го инсталирате на Вашия телефон: достъпно е в магазина на Google Play Store Android, както и на Apple App Store.

След като веднъж е инсталирано, ще бъде възможно да въведете място на отпътуване, място на пристигане, както и дата на отпътуване (1).

С едно натискане върху полето за избиране на град ще получите достъп до лист с всички градове, които вече сте търсили (2).

Dove scaricare l'app di Busradar Cerca la tua fermata sull'app di Busradar Cerca la tua fermata tra i favoriti sull'app Busradar

Ако натиснете върху звездичката, намираща се до името на града, ще го добавите към колекцията “Любими” и може да спестите време при следващите търсения (3).

Както в десктоп версията, когато търсите избраната дестинация, имате достъп до всички оферти на автобусните разписания за избрания ден (4).

Можете да изберете вида на пътния транспорт чрез иконките, намиращи се в горния десен ъгъл (5).

Натискайки върху избраното пътуването ще получите повече детайлна информация, като спирките на отпътуване и пристигане, времетраене на пътуването, цена на билета и удобствата, предоставени от превозвача (6).

Dove scaricare l'app di Busradar Cerca la tua fermata sull'app di Busradar Cerca la tua fermata tra i favoriti sull'app Busradar

Чрез бутона „Купи сега“ ще бъдете пренасочени към страницата на оператора, където да довършите покупката. Готови ли сте за потегляне?

ПРЕДИМСТВАТА НА ПРИЛОЖЕНИЕТО BUSRADAR

Освен, че е практичен и удобен, приложението на Busradar предлага различни удобства, за да откриете перфектното пътуване с автобус, влак или споделено пътуване.

Намери спирката в близост до теб

Искаш да знаеш коя е най-близката до теб спирка? Нищо не може да бъде по-лесно!

Когато правите проучване, чрез раздела „Във Ваша близост“ можете да откриете най-близките до Вас спирки.

Cerca una fermata nelle vicinanze Come trovare una fermata di autobus nei paraggi

Изключителни промоции

Искате да спестите време и пари при следващото пътуване? Благодарение на онлайн търсачката Busradar, в допълнение към текущите промоции, достъпни на нашия сайт, можете да се възползвате от промоции, достъпни единствено чрез мобилното приложение. Пригответе се, защото следващото предложение може да се крие на един клик разстояние!


Двойка, използваща мобилен телефон във влак| © AntonioGuillemF - depositphotos.com

създаден на 22.10.2018 г.
Версията на уеб браузъра Ви е остаряла!

Моля, актуализирайте уеб браузъра си, за да виждате тази страница без грешки. Актуализирай уеб браузър

×