Реклама

Автобус София Скопие: Цени и Продължителност

Всички автобусни линии Сравнете Bus СкопиеСофия с FlixBus, Eurolines, IC Bus и други
Предпочитани автобуси Скопие ↔ София : цена и продължителност
Не бяха намерени съответствия за Скопие ↔ София .Моля, използвайте формуляра за търсене.

Скопие - София с автобус

Как да стигнем от Скопие до София ?

Маршрутът Скопие - София е един от най-популярните автобусни маршрути на Балканите. И е със сигурност най-удобният начин да достигнете до българската столица. Всичко, което е нужно да направите е да си закупите изгодни онлайн билети.

Дори само, за да направите кратка почивка или да посетите роднини за празниците, пътуването с автобус предлага не само комфорт, но и условия да се насладите на прекрасния пейзаж, въпреки че ще трае само около 3 часа. Маршрутът на повечето автобусни компании преминава през Куманово и Крива Паланка.

Приемлива цена за двупосочен билет за тази автобусна връзка е около 60 лева, но винаги може да потърсите нещо по-изгодно на нашата уебстраница за сравнение на автобусни линии.

Автобус до София

Stadt STADT 2
София, България | © Kisa_Markiza depositphotos.de

“Расте, но не старее” - както най-големият град в България, така и най-интересният. Столицата предлага за всекиго по нещо. Сигурно се чудите какво първо да посетите в София. Един от най-известните символи на градa e храм-паметникът “Св. Александър Невски” (виж снимка), който е включен и в списъка на 100-те национални туристически обекта.

Наред с музеи, галерии, изложбени зали, археологически и културни паметници и повечето от университетите, кина и театри на територията на страната, София може да предложи на хората, дошли да се забавляват, и атрактивен нощен живот.

Разстоянията между тях обаче могат да се окажат пречка, освен ако не сте решили да се възползвате от услугите на градския транспорт. Добре изградената транспортна мрежа включва автобусни, тролейбусни и трамвайни линии, а ако сте кацнали на летище София, то с метрото имате най-бързия вариант за превоз през града.

 

Автобус от София до Скопие

По обратния маршрут най-вероятно сте се запътили на еднодневна екскурзия до македонската столица. Автобусът до Скопие си заслужава, защото е един от най-изгодните и бързи начини за пътуване. Покупката на онлайн билет пък е най-бързият и удобен вариант за резервиране на място в автобуса.

Дали причината за пътуването е с цел развлечение или делово, това е без значение. В автобуса ще намерите всички удобства, които са необходими за едно приятно изживяване.

Какво чакате? Може би искате да посетите небезизвестното езеро край Охрид или втория по големина македонски град - Битоля. Каквото и да изберете, ние Ви пожелаваме приятен път!

Автобус до Скопие
Stadt STADT 1
Скопие, Сърбия | © silverjohn - depositphotos.de

Столицата на Република Македония е разположена на двата бряга на река Вардар. Символът на града е Каменният мост. Други забележителности, до които си струва да вземете автобус са Милениумският кръст на планината Водно, Скопско кале, Куршумли хан и античния град Скупи.

Покрай множеството музеи и художествени галерии в града, Вашето внимание заслужават непременно още църквата “Св. Климент Охридски”, паметникът на Александър Македонски и Музеят на Македония, разположен в близост до Старата чаршия. След дългото пътуване с автобус по маршрута София - Скопие заслужавате да се подсилите. Докато сте тук не забрявайте да се насладите и на местната кухня и да опитате неповторимата македонска наденица.

Версията на уеб браузъра Ви е остаряла!

Моля, актуализирайте уеб браузъра си, за да виждате тази страница без грешки. Актуализирай уеб браузър

×