Coronavirus (COVID-19): What you need to know, when travelling
Начална страница Блог Добре дошли в сайта на busradar.bg

Добре дошли в сайта на busradar.bg

Добре дошли в сайта на busradar.bg

Автобусът продължава да бъде един от най-предпочитаните начини за транспорт в Европа. Това започва да важи с пълна сила и за България. Не само, че щади околната среда, но и в повечето случаи автобусните билети са с доста изгодни цени. Когато става дума за комфорт, автобусът не отстъпва с нищо пред влака: безплатен WiFi, удобни седалки, тоалетна и повече място за багаж са само част от предимствата на пътуването с автобус.

 

busradar.bg - най-добрата търсачка за автобусни билети

Завладени ли сте вече от жажда за пътешествия? Искате ли да знаете как, от къде и кога можете да хванете следващия автобус? Тогава отидете на нашата начална страница, въведете Вашата желана дестинация в търсачката на busradar.bg и започнете приключението!

Там можете да сравните часовете на отпътуване, спирките, съответната продължителност и цени на билетите при различните превозвачи. По този начин можете лесно, бързо и удобно да прецените кое пътуване е най-подходящо за Вас.

Нашият блог за автобусни пътувания

Тук, в нашия блог, получавате новини и информация за всичко, което заслужава Вашето внимание относно международни автобусни пътувания и всичко свързано с европейската и българската автобусни мрежи.

Следете редовно нашите предложения за пътувания, атрактивни международни маршрути из цяла Европа и се насладете на предимствата на лесното и бързо закупуване на изгодни онлайн билети.

Добре дошли в сайта на busradar.bg
Добре дошли в нашата онлайн търсачка | © fotolia.com

създаден на 26.10.2017 г.
Версията на уеб браузъра Ви е остаряла!

Моля, актуализирайте уеб браузъра си, за да виждате тази страница без грешки. Актуализирай уеб браузър

×